Rewimol Complete Vitamine supplement - 15 Bekijk groter

Rewimol Complete Vitamine supplement - 15

2311888

Rewimol Vitamine Sportsupplement

COMPLETE 15

 

Specificaties:

- Inhoud: 15 zakjes

- Versterkt het immuunsysteem

- Verhoog mentale sterkte / stress bestendigheid

- Ondersteund energieverbranding

- Verbeterd de hersteltijd van de spieren

- Verbeterd het behoud van gezond gewicht

- Verbeterde energie toevoer

Meer details

2 tot 3 Werkdagen

€ 24,50 incl. btw

Datasheet

Titel: Rewimol Complete 15 Sportsupplement
Type: Complete 15

Meer informatie

Rewimol Vitamine Sportsupplement COMPLETE 15

 

Rewimol Complete is speciaal ontwikkeld voor sporters waarbij het van belang is dat vitamines en mineralen op peil blijven om de prestaties bij het sporten te verhogen. Gebrek aan de juiste vitamines, mineralen en spoorelementen kan gevolgen hebben zoals: verhoogde kans op infecties zoals verkoudheid, flauwheid en verlaagde energie niveau, slechte concentratie / stress bestendigheid, problemen met de huid, haar en nagels.

Kortom het is voor de mens van belang dat de juiste vitamines, mineralen en spoorelementen op peil blijven en voor sporters is dit nog extra van belang om ervoor te zorgen dat de prestaties tijdens het sporten vergroot worden. Naast goede en gezonde voeding zijn deze supplementen van Rewimol een extra en goede aanvulling maar het is geen vervanger voor voeding. Het nuttigen van gezonden voedzaam eten blijft dus van belang.

Rewimol bevat een gebalanceerde samenstelling van vitamines met een uitzonderlijk hoge kwaliteit, mineralen, spoorelementen L Carnitine en Coenzym Q10. Ondanks fitheid en het gezond voelen heeft het lichaam een variteit nodig aan belangrijke voedingsstoffen op een dagelijkse basis.

 

Elk zakje Rewimol (15 zakjes in totaal per verpakking elk 15 gram) bevat een gebalanceerde samenstelling van 28 essentiele vitamines, mineralen, spoorelementen en andere belangrijke voedingsstoffen. Rewimol Complete is een product van uitzonderlijke kwaliteit geproduceerd volgens de hoogste pharmaceutische standaard in Duitsland en bevat ingredienten met een Europese oorsprong welke gecontroleerd worden door de universiteit van Keulen.

 

Rewimol is ontwikkeld door triathleet Slobodan Vucinic in samenwerking met de Duitse voedingsdeskundige Dr Niels Schulz Ruhtenberg en kan gezegd worden dat Rewimol ontwikkeld is door sporters voor sporters.

 

Immuunsysteem

Het immuunsysteem wordt versterkt door een combinatie van

- Effectieve vitamines E, C, A en D

- Spoorelementen Selenium, Zinc, IJzer en Koper

- Fytochemicalien van planten

 

Rewimol Complete 15

 

 

 

 

Specificaties:

- Inhoud: 15 zakjes

- Versterkt het immuunsysteem

- Verhoog mentale sterkte / stress bestendigheid

- Ondersteund energieverbranding

- Verbeterd de hersteltijd van de spieren

- Verbeterd het behoud van gezond gewicht

- Verbeterde energie toevoer