Rogelli Neoprene Fietshandschoenen - Heren - Zwart

Naam Levertijd
Maat01: S 2 tot 3 werkdagen
Maat01: M 2 tot 3 werkdagen
Maat01: L 2 tot 3 werkdagen
Maat01: 2XL 2 tot 3 werkdagen
Maat01: 3XL 2 tot 3 werkdagen
Maat01: XL 2 tot 3 werkdagen

Rogelli Neoprene fietshandschoen voor de winter gemaakt van Neoprene stof is licht, winddicht en waterafstotend en voorzien van reflecterende accenten.

De Neoprene fiets winterhandschoenen zijn gemaakt van de gelijknamige stof Neoprene. De handschoen is licht van gewicht, winddicht en waterafstotend. Dankzij de reflecterende accenten ben je extra zichtbaar op de weg.

Meer details

2 tot 3 werkdagen

€ 25,75 incl. btw

Datasheet

Maat: S|M|L|XL|2XL|3XL
Doelgroep Volwassenen
Kleur: Zwart
Materiaal: Polyester
Titel: Rogelli Neoprene Fietshandschoenen - Heren - Zwart
Type: Neoprene
Merk: Rogelli

Meer informatie

Rogelli is opgericht in 1975. Het idee voor het maken van comfortabele sportkleding is ontstaan bij Rini Wagtmans. Rini was een wielrenner en vond dat de wielerkleding niet comfortabel zat. Hij is naar een Italiaanse fabriek gegaan die comfortabele en functionele kleding kon maken en zo ontstond Rogelli. De functionele en comfortabele kleding is ook gemaakt voor hardlopers. Rogelli inspireert en motiveert sporters en stimuleert het plezier in het sporten. Als er plezier in het sporten wordt beleefd, dan blijf je gemotiveerd, houd je het langer vol en bereik je je doelen. Rogelli staat, naast comfort, voor kwaliteit en prijs en de sporter staat natuurlijk voorop. Geniet van het sporten ongeacht wat je doel is, iedereen die aan sport doet is een winnaar.Enjoy the distance!

20 andere producten in dezelfde categorie: