Hardloopboek - Hardloop Tips Bekijk groter

Hardloopboek - Hardloop Tips

Boek-HLPT

Hardloopboek - Afvallen met hardlopen

  • Ruim 100 pagina's
  • Hardlooptips
  • Voedingtips
  • Loop strategie

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 22,77 incl. btw

Datasheet

Type: Hardlooptips

Meer informatie

Hardlooptips voor Afvallen met Hardlopen

Een van de schrijvers achter dit boek, Ward de Rooij, is zelf een ervaren hardloper en daarnaast een gecertificeerd sport voedingsdeskundige. Als geen ander weer hij exact waar hij over praat en heeft zijn ervaringen en kennis in dit boek vastgelegd.

De afgelopen jaren heeft Ward meegedaan aan verschillende wedstrijden en weet daardoor het belang van de balans om een goede verhouding te vinden tussen voeding en sport om een gezond gewicht te behouden. Het boek met hardlooptips Afvallen met hardlopen is in 2012 uitgebracht en biedt de lezer een helder en duidelijk plan om in een aantal stappen het ideale gewicht (streefgewicht) te behalen.

Het boek bevat geen 'snelle, tijdelijke' oplossing met populaire niet werkende diëten maar enkel gezonde en ook voor jou haalbare adviezen welke kunnen resulteren in een blijvend gewichtsverlies. Om dit zo eenvoudig mogelijk te maken bevat het boek duidelijke loopstrategieën maar ook vele gezonde voedingstips.

Voor vele mensen is het al gelukt om hun streefgewicht te bereiken op een makkelijke en gezonde manier met hardlopen. Dit boek kan ook voor jou een hulpmiddel zijn om te werken aan dat droomlichaam!

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...