Rogelli Renon 3.0 - Fietsjack - Heren - Zwart Bekijk groter

Rogelli Renon 3.0 - Fietsjack - Heren - Zwart

Naam Levertijd
Maat01: 2XL Binnen 24h 12:00
Maat01: XL Binnen 24h 12:00
Maat01: S Binnen 24h 12:00
Maat01: M Binnen 24h 12:00
Maat01: L Binnen 24h 12:00
Maat01: 3XL Binnen 24h 17:00

De Renon heeft een upgrade ondergaan. Het Renon 3.0 winterjack is gemaakt van stoffen,waaronder een softshell, die ervoor zorgen dat het wielerjack uiterst comfortabel is tijdens het fietsen. Het jack droogt snel, is waterafstotend, ademend en windproof. Tevens zorgen de strategische ventilatiepunten ervoor dat je lichaam op ideale temperatuur blijft. 

De Renon 3.0 heeft als speciale eigenschap de 360 graden reflecterende accenten voor optimale zichtbaarheid in het donker. De vier achterzakken, waarvan een met rits maken dat je genoeg kunt meenemen. De borstzak met rits is voorzien van draadgat waardoor je eenvoudig muziek kunt luisteren tijdens het wielrennen.

Meer details

Binnen 24h 17:00

€ 79,00 incl. btw

Datasheet

Doelgroep Volwassenen
Mouwen: Lang
Kleur: Zwart
Geslacht: Heren
Titel: Rogelli Renon 3.0 - Fietsjack - Heren - Zwart
Type: Renon 3.0
Merk: Rogelli

Meer informatie

Rogelli is opgericht in 1975. Het idee voor het maken van comfortabele sportkleding is ontstaan bij Rini Wagtmans. Rini was een wielrenner en vond dat de wielerkleding niet comfortabel zat. Hij is naar een Italiaanse fabriek gegaan die comfortabele en functionele kleding kon maken en zo ontstond Rogelli. De functionele en comfortabele kleding is ook gemaakt voor hardlopers. Rogelli inspireert en motiveert sporters en stimuleert het plezier in het sporten. Als er plezier in het sporten wordt beleefd, dan blijf je gemotiveerd, houd je het langer vol en bereik je je doelen. Rogelli staat, naast comfort, voor kwaliteit en prijs en de sporter staat natuurlijk voorop. Geniet van het sporten ongeacht wat je doel is, iedereen die aan sport doet is een winnaar.Enjoy the distance!

26 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...