Rogelli Potenza Fietsbroek - Zwart

Naam Levertijd
Maat01: L Binnen 24h 12:00
Maat01: S Binnen 24h 12:00
Maat01: M Binnen 24h 12:00
Maat01: XL Binnen 24h 12:00
Maat01: 2XL Binnen 24h 12:00
Maat01: 3XL Binnen 24h 12:00

Stel je voor, geen stiknaden onderaan de broek.

De Potenza heeft als special feature erg comfortabele lazer gesneden broekseinde. Dit en de pasvorm zorgen ervoor dat de Potenza perfect aansluit op de huid. Daarnaast wordt het comfort verhoogd doordat de broek is voorzien van een siliconen grip en zijn de broekspijpen iets langer dan andere shorts waardoor hij goed op zijn plaats blijft zitten.

Tevens is de Potenza voorzien van naadloze bretels. De bretels zorgen ervoor dat de contouren niet zichtbaar zijn onder het shirt. Daarnaast is de comfort vele malen hoger aangezien ze niet omrollen en beter om hun plek blijven zitten.

Meer details

Binnen 24h 12:00

€ 70,00 incl. btw

Datasheet

Maat: S|M|L|XL|2XL|3XL
Broekspijpen: Kort
Doelgroep Volwassenen
Kleur: Zwart/Wit
Geslacht: Heren
Titel: Rogelli Potenza Fietsbroek - Zwart
Type: Performer Bib 2.0
Merk: Rogelli

Meer informatie

Rogelli is opgericht in 1975. Het idee voor het maken van comfortabele sportkleding is ontstaan bij Rini Wagtmans. Rini was een wielrenner en vond dat de wielerkleding niet comfortabel zat. Hij is naar een Italiaanse fabriek gegaan die comfortabele en functionele kleding kon maken en zo ontstond Rogelli. De functionele en comfortabele kleding is ook gemaakt voor hardlopers. Rogelli inspireert en motiveert sporters en stimuleert het plezier in het sporten. Als er plezier in het sporten wordt beleefd, dan blijf je gemotiveerd, houd je het langer vol en bereik je je doelen. Rogelli staat, naast comfort, voor kwaliteit en prijs en de sporter staat natuurlijk voorop. Geniet van het sporten ongeacht wat je doel is, iedereen die aan sport doet is een winnaar.Enjoy the distance!

29 andere producten in dezelfde categorie: