Combinatie ticket Splashtours

combinatieticket Splashtours

 


 

Rotterdam eens echt op een ludieke manier verkennen?

 

Maak dan gebruik van de combi ticket met de Splashtours waterbus of splashbus. Een leuke tocht over het land en in de lucht met onze Kangoo Jumps rebound/springschoenen en vervolgens in de bus met een 'SPLASH' in de rivier de Nieuwe Maas. Kortom een heel avontuur. Let op! vooraf reserveren in verband met beperkte capaciteit van de bus.

 

Splashtours

  

Splashtours logo

 

 

 

 

Algemene informatie:

Deze combinatie is geschikt voor deelnemers vanaf 8 a 10 jaar en ouder.

 

Bij dit arrangement is een ticket met de Splashtours amfibiebus inbegrepen. De amfibiebus gaat eerst over het land en vervolgens met een grote plons het water in. Bij deze tocht heb je de Kangoo Jumps tijdens de gehele combinatie en rit met de amfibiebus aan.

 

Programma:

De startlocatie is bij ons in de winkel, Delistraat 42. Op het Deliplein is er mogelijkheid om de Kangoo Jumps zelf even uit te proberen. Je krijgt vervolgens een plattegrondje mee waarmee je vervolgens op je eigen tempo naar de amfibus kan jumpen. 

 

Hotel New York Splash

De route start bij de Rijnhavenbrug richting Hotel New York. Met een uitzicht op de Maas jump je verder over de Erasmusbrug. Een bijzondere oversteek op de Kangoo Jumps. Na de oversteek over de brug gaat u richting de Euromast langs het water heeft u uitzicht op het scheepvaart verkeer en een stukje authentiek Rotterdam. Nabij de Euromast ligt de Parkahaven, dit is de opstap- en uitstapplaats voor de Splahtours amfibiebus. 

 

De Splashtour start eerst op land en rijdt dan richting het ss Rotterdam. Tevens is daar ook de 'SPLASH' in de Maas. De bijzondere bus vaart nu verder in het water tussen het scheepvaart verkeer! De amfibiebus vaart vervolgens door de Maas. De Erasmusbrug, De Euromast en de SS Rotterdam worden nu eens van een geheel andere kant bekeken. Tijdens de tour is veelal een spreker aanwezig in de bus die allerlei feitjes verteld over Rotterdam.

 

De boot gaat weer aan wal nabij het ss Rotterdam en rijdt verder over land en via de Erasmusbrug terug naar de Parkhaven. Onderweg kunt u nog genieten van het uitzicht op Rotterdam. Aangekomen bij de Parkhaven kunt u op de Kangoo Jumps terug jumpen naar onze winkel. Er zijn alternatieven mogelijk voor een kortere route zoals de Aqualiner (bootverbinding tussen de Erasmusbrug en Katendrecht), de watertaxi of de tuk-tuk taxi.

 

 

Praktische informatie:

 

Totale duur van de combinatie is ongeveer 2 uur. Waarvan 45 minuten Splastours rondrit en rondvaart. In verband met beperkte capaciteit is vooraf reserveren noodzakelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

 

Inbegrepen:

- De huur van de Kangoo Jumps gedurende 2 uur.
- Ticket voor Splashtours amfibiebus.

 

Meer informatie:

- Splashtours waterbus 

 

Routekaart:

JumpWear - Combinattie Splashtours - Route map 

Kosten:

Volwassen    34,50 euro per persoon

Kind               26,50 (tot 12 jaar) per kind

 

Let Op: Het dragen sokken tijdens het Kangoo Jumpen is verplicht ivm hygiëne 

 


Neem dan contact op via splashtours 010 – 244 98 39.


Of vul hier het aanvraagformulier in of mail ons naar reserveer@jumpwear.nl (met uw naam en telefoonnummer)