videos van kangoo jumps events

Deze pagina bevat filmpjes van evenementen waarbij wij aanwezig zijn geweest met de Kangoo Jumps. Mocht u ook graag willen dat wij bij een evenement met de springschoenen langskomen? Neem dan gerust contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Via deze link kunt u contact met ons opnemen.


Kangoo Jumpen in Brugge

Op verzoek van gemeente De Panne heeft JumpWear een groep kinderen in Brugge kennis laten maken met de Kangoo Jumps springschoenen. Ondanks de temperatuur van 35 graden hebben de kinderen veel plezier gehad. Hieronder een impressie van de middag.

 


Handballen op Kangoo Jumps (HARO)

De handballers van handbalvereniging HARO Rotterdam heeft een training gevolgd op Kangoo Jumps. Een leuke ervaring voor de snelle handballers. De jumpschoenen geven een extra dimensie aan het handballen.


Kangoo Jumps Workout Den Haag

Mogelijk op de zondagochtend 17 maart 2013: sportieve en leuke workout op Kangoo Jumps in het altijd mooie Zuiderpark te Den Haag gegeven voor Rob Goed, hardlooptrainer. De Workout bevat verschillende conditie verhogende oefeningen. Gezellig en leuk om samen met een groep te trainen.

Ook mee doen? Kijk op dan snel op de pagina Workout Den Haag.


Bootcamp Kangoo Jumps Rotterdam

Mogelijk vanaf zaterdag 16 februari 2013 Bootcamp op Kangoo Jumps. 

Instructie zal gegeven worden door Fit Happens. Iedereen kan mee doen. Indien u geen Kangoo Jumps heeft dan zal JumpWear deze verstrekken tijdens de Bootcamp.

 


Montessori Lyceum Rotterdam - Leerlingen

De leerlingen van het Montessori Lyceum hebben kennis kunnen maken met het fenomeen Kangoo Jumps tijdens de viering van het vijftiende lustrum van deze school. De viering stond in het teken van de wijk Katendrecht en omgeving. Rond de 930 leerlingen hebben de Kangoo Jumps geprobeerd.

 


Montessori Lyceum Rotterdam - Leraren

De leraren van het Montessori Lyceum hebben kennis kunnen maken met het fenomeen Kangoo Jumps tijdens de viering van het vijftiende lustrum van deze school. De viering stond in het teken van de wijk Katendrecht en omgeving.

 


Sportplein Crooswijk Rotterdam

In opdracht van Sportstimulering Rotterdam heeft JumpWear meegedaan aan het Sportplein op het Schuttersveld in Rotterdam-Crooswijk. De kinderen uit de buurt hebben daar kennis kunnen maken met nieuwe sporten zoals het Kangoo Jumpen.

 


Basisscholen Sportdagen Rotterdam-Alexander

De Kangoo Jumps zijn ook ingezet tijdens de 8ste editie van de basisscholen sportdagen in Rotterdam Alexander. De Basisscholen Sportdagen vormen de aftrap voor de tweede editie van de Alexanderspelen, een verzameling sportieve en culturele activiteiten in deelgemeente Prins Alexander. Beide evenementen worden georganiseerd door de dienst Sport en Recreatie.

 


SPOTS 2012 - Sport Plein on Tour Spijkenisse

In opdracht van de gemeente Spijkenisse hebben wij een zestal woensdagmiddagen kinderen in verschillende buurten van Spijkenisse de mogelijkheid gegeven om te gaan jumpen op de Kangoo Jumps.