kangoo jumps informatie

 

Wat zijn Kangoo Jumps?

KJXR3 Zwart OranjeDe Kangoo Jumps zijn schoenen met een veersysteem eronder.

Het bovenste deel van de schoen heeft veel weg van een ski- of skeelerschoen en is gemaakt van een stevige kunststof buitenkant met daarin een zachte binnenschoen welke uitneembaar is.

Onder de schoen bevinden zich een tweetal schelpen beide van een harde kunststof soort. Deze vormt te samen met een rubberen veer het rebound(veer)systeem van de schoen.

Onder schelp bevinden zich zolen met een grof profiel zodat de schoen voldoende grip heeft.

 


Is het moeilijk of gevaarlijk om te Kangoo Jumpen? 

Op deze vraag kunnen wij  een kort antwoorden geven: Nee!

Danger SignKangoo Jumpen is niet moeilijk en zeker ook niet gevaarlijk.

Mocht u op gewone schoenen kunnen lopen dan kunt u dat ook op de Kangoo Jumps schoenen. Door het speciale ontwerp van de schoen en het brede oppervlak staat u stevig. Bovendien zult u vanzelf de juiste houding aannemen door de ronde vorm van de onderkant.

U heeft ook geen begeleiding of speciale instructie nodig om het te leren. Ongeveer 99& van de mensen kunnen Kangoo Jumpen in een minuut. U heeft geen extra beschermers nodig tijdens het jumpen. Jonge kinderen met een nog niet voldoende ontwikkelde motoriek hebben kans dat ze wat vaker vallen, wat ze overigens op gewone schoenen ook al doen.

Voor deze kinderen is het dragen van bescherming aan te raden als zij op een harde ondergrond jumpen. Een mooi alternatief is een ondergrond van zand of gras.

 


Waarom Kangoo Jumps?

Het is lastig te omschrijven het gevoel van het bewegen op Kangoo Jumps schoenen, het is iets dat u zelf moet doen om het te ervaren.

Wij zouden het kunnen omschrijven als het "lopen op veren" of het "lopen op de maan". Eenmaal de schoenen aangetrokken en erop Jumpen geeft een speciaal gevoel dat geen enkele andere schoen kan geven.

Het grote voordeel van dit model schoen is dat het de schok impact bij het joggen / hardlopen tot 80 procent reduceert. Hierdoor voorkomen deze schoenen blessures aan gewrichten. Bij blessures of knieproblemen kan het zelfs weer mogelijk zijn om met de Jumps te kunnen sporten.

Naast dat het goed is voor uw lichaam is bovenal ook erg fun om te doen waardoor u het langer kunt volhouden dan gewoon joggen of harlopen.

 


Voor wie zijn de Kangoo Jumps bedoeld?

De Kangoo Jumps zijn niet bestemd voor een bepaalde doelgroep of toepassing.

Ze zijn geschikt voor iedereen die kan lopen op normale schoenen. Mocht u graag willen sporten maar is bijvoorbeeld het hardlopen of joggen eentonig? dan is de kans groot dat u dit op de Kangoo Jumps wel leuk zult vinden.

Daarnaast is de workout op de Jumps erg effectief omdat door de sprong die je erbij maakt het lekker intensief is. Zo zult u sneller uw workout kunnen doen.

 

De Kangoo's zijn geschikt voor:

 • Hardlopers en Joggers die blessures aan gewrichten willen voorkomen
 • Sporters met blessures
 • Sporten op een leuke en hippe manier
 • Om effectief af te vallen
 • Jong en Oud
 • Iedereen

Overtuig u zelf en probeer het ook een keer en ontdek de Kangoo Jumps schoenen.

Voor wie zijn de Kangoo Jumps 

Wat kun je met de Kangoo Jumps?

Met de Kangoo Jumps haalt u een soort fitness school in huis. Eigenlijk alles wat mogelijk is op gewone schoenen kan ook met de Kangoo Jumps aan alleen is het daarmee leuker, effectiever en beter voor de gewrichten.

Een opsomming van de mogelijkheden:

 • Joggen en/of hardlopen
 • Aerobics
 • Fitness
 • Bootcamp
 • Herstellen van blessures, verbeteren van de loophouding
 • Gewoon voor de fun om lekker actief te bewegen

 Kangoo Jumps Wat kun je ermee

Welke ondergrond is geschikt?

Op elke ondergrond waar u met gewone schoenen over kunt lopen kunt u dat ook met de Kangoo Jumps. Ze zijn geschikt voor op asphalt, steen, grind, zand, gras, strand, ondiep water. Wel heeft u het beste jump resultaat op een harde ondergrond.

Ook bij regen kunt u uw workout buiten doen op de Jumps. Let wel dat dan gras of een houten ondergrond glad kan zijn. Hier zou u uit kunnen glijden, vergelijkbaar wat ook zou kunnen gebeuren bij het dragen van normale schoenen.

Ondergronden voor Kangoo Jumps