Combinatie ticket midgetgolf

Midgetgolf Parkhaven Rotterdam


Mogelijk van 14 februari t/m oktober (2017) op de dinsdag t/m zondag! En in juli en augustus en in schoolvakanties 7 dagen in de week.

 

Het "Jumpen" met de Kangoo Jumps schoenen is uiteraard erg leuk en sportief om te doen maar het is ook best intensief. Daarom bieden wij ook verschillende combinatie tickets zodat u naast het Jumpen zelf nog aansluitende activiteiten kunt gaan doen naar eigen keus, uiteraard wel op de Kangoo Jumps schoenen.

 

 

Midgetgolfbaan Parkhaven

 

Algemene informatie

Midget Golfbaan Parkhaven LogoDe combinatie van jumpen met midgetgolfen is geschikt voor alle leeftijden en dus geschikt voor zo goed als iedereen die kan jumpen. Wij werken samen met Midget Golfbaan Parkhaven in Rotterdam. Deze is gelegen vlakbij de Euromast en op een prachtige locatie in het park. De golfbaan beschikt over in totaal 18 banen. 

 

 

Het Programma

Het Deliplein op Katendrecht RotterdamHet verzamelpunt is onze winkel aan de Delistraat 42 te Rotterdam direct gelegen aan het Deliplein in de wijk Katendrecht. Nadat de groep compleet is zullen wij een korte instructie geven over de Kangoo Jumps springschoenen. De instructie bevat een korte uitleg hoe de schoenen aan en uit te trekken. Nadat iedereen de springschoenen aan heeft kan er eventjes ingesprongen worden op het Deliplein. Zodra iedereen het Jumpen onder de knie heeft, meestal binnen 1 a 2 minuutjes, kan de groep aan de route beginnen.

 

 

Aqualiner Veerboot RotterdamDe route vanaf het Deliplein gaat naar het park op Katendrecht. Dit kleine park is direct gelegen aan de maas, de rivier die dwars door Rotterdam stroomt. Het park heeft de naam Buizenpark die verwijst naar een voormalig opslagterein van buizen voor de gemeentelijke drinkwaterleiding. Aan de waterkant van het park is de steiger voor de Aqualiner. De moderne schepen van Aqualiner brengen u comfortabel naar de noordzijde van de rivier in de nabijheid van de Erasmusbrug. Tijdens de vaart is er prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam en de Erasmusbrug en als u geluk heeft ligt een Cruiseschip aan de Wilhelminakade.

 

 

Het Park bij de Euromast

Aangekomen aan de noordzijde gaat de groep richting het Park bij de Euromast.

Via verschillende mooie en oude locaties zoals de historische Veerhaven en de mooie bomenrijke parklaan met statige gebouwen komt u uiteindelijk aan in het park.

Het park heeft de toepasselijke naam "Het Park" en is het bekendste park van Rotterdam waar u prima kunt jumpen in een rustige en mooie omgeving van bomen en water. Via het park komt u uit bij de Euromast. De Midgetgolfbaan Parkhaven ligt iets ten zuiden van de Euromast.

 

Midgetgolf op Kangoo JumpsAangekomen bij de Midgetgolfbaan Parkhaven kunt u zich aanmelden als de groep Jumpers die komt Midgetgolfen. Mochten er deelnemers zijn in de groep die niet willen midgetgolfen dan kunnen die op het terras plaats nemen. De golfbaan beschikt over 18 banen welke ongeveer een uur en kwartier duurt om ze af te leggen als groep.

Voor de echte sportievelingen het is mogelijk om de Jumpers aan te houden bij het midgetgolfen. U staat dan wel wat hoger dan normaal en het oprapen van een bal is een kleine uitdaging maar is zeker leuk om te doen en is eenvoudiger dan u denkt.

 

Nadat alle 18 banen gespeeld zijn kunt u nog een drankje en/of hapje doen op het terras van de golfbaan. Deze kunnen wij optioneel voor u alvast reserveren.

 

Vervolgens volgt de terugreis naar het Deliplein op Katendrecht. De terugroute kunt u afleggen langs het water van de Maas richting de Erasmusbrug. Net iets voor de Spido aanlegsteiger neemt u de Aqualiner naar Katendrecht waar u uit stapt of jumpt en terug gaat naar de winkel van JumpWear aan het Deliplein.

 

Praktische informatie:

- Totale duur van de combinatie: ongeveer 3 uur

- Mogelijk vanaf 1 persoon en meer

- Voor iedereen / alle leeftijden

- Gaat deels over het water

- Zelf meenemen: voor elke deelnemer een paar dikke / hoge sportsokken

 

Inbegrepen: 

- Huur van de Kangoo Jumps schoenen voor drie uur 

- Retour kaartje voor de Aqualiner (Katendrecht - Erasmusbrug)

- 1 Rondje Midgetgolfen bij Golfbaan Parkhaven (18 banen)

 

De kosten voor deze combinatie bedraagt: Euro 23,50 per persoon

(dit is inclusief huurschoenen voor 3 uur, midgetgolf en het vervoer per Aqualiner veerboot)

 

Let Op: Het dragen sokken tijdens het Kangoo Jumpen is verplicht ivm hygiëne

 

Meer informatie:

- Informatie over Midgetgolfbaan Parkhaven

- Geschiedenis van Midgetgolf

- Foto's van bedrijfsuitje met Midgetgolfen 

 


Optioneel (reserveren noodzakelijk): 

- Koffie, Thee of Fris

- Gebak, borrelhapje, lunch, pannenkoek

- BBQ (voor de grotere groepen mogelijk)

 


Wilt u reserveren?  

Neem dan contact op via de telefoon 010 – 842 37 05 (ook buiten de openingstijden).


Of vul hier het aanvraagformulier in of mail ons naar reserveer@jumpwear.nl (met uw naam en telefoonnummer)