AQUATOUR - SS Rotterdam

 


 

De Aquatour is sportieve route en gaat helemaal naar het voormalige cruiseschip het SS Rotterdam. Dit schip is een van de bekendste naoorlogse passagiersschip en is het grootste schip dat ooit in Nederland gebouwd is geweest (bouwjaar 1956). Het heeft vele jaren dienst gedaan als luxe passagierschip tussen Nederland en Amerika. In de laatste jaren is het schip omgebouwd tot luxe hotel en museum. 

 

 

Onderweg kunt u een tussenstop maken bij de Fenixfoodhallen bij het Deliplein. Hier kunt u allerlei lekkernijen proberen bij verschillende marktkraampjes. 

 

 

Bij de eindlocatie kunt u de waterbus nemen om terug te gaan voor 1 euro. De waterbus onderhoud een lijndienst per boot tussen de Erasmusbrug en Katendrecht. De overtocht duurt ongeveer 8 minuten voor een enkele reis. In het hoog seizoen vaart de boot 2 keer per uur daarbuiten 1 keer per uur. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om de watertaxi te nemen voor 4,50 indien de boottijden u niet uitkomt. Deze kunt u elk moment laten komen om je zelf terug te laten voor precies voor onze deur! 


Uiteraard is het ook mogelijk om de route andersom uit te voeren.

 

Een gedeelte van deze route gaat ook over de Erasmusbrug. Een van de bekenste bruggen in Nederland. In de stad heeft de brug de bijnaam 'De Zwaan' en vormt deze sinds 1996 een belangrijke verbinding tussen het zuiden en noorden van de stad.


Geschikt voor:

- Volwassenen
- Sportievelingen
- Groepen / gezinnen

 

 

Let Op: Het dragen sokken tijdens het Kangoo Jumpen is verplicht ivm hygiëne

 

 


Wilt u reserveren?  

Neem dan contact op via de telefoon 010 – 842 37 05 (ook buiten de openingstijden).


Of vul hier het aanvraagformulier in of mail ons naar reserveer@jumpwear.nl (met uw naam en telefoonnummer)