AQUATOUR

Aquatour op Kangoo Jumps 


 

De Aquatour is een tour geschikt voor zowel de sportievelingen als de minder sportievelingen. Zeer geschikt voor een gezellig maar sportief dagje uit.

 

De aqualiner onderhoud een lijndienst per boot tussen onder andere de Erasmusbrug en Katendrecht. De overtocht duurt ongeveer 8 minuten voor een enkele reis. In het hoog seizoen vaart de boot 2 keer per uur daarbuiten 1 keer per uur.

De Erasmusbrug is een van de bekenste bruggen in Nederland. In de stad heeft de brug de bijnaam 'De Zwaan' en vormt deze sinds 1996 een belangrijke verbinding tussen het zuiden en noorden van de stad.


De route start vanuit ons pand aan de Delistraat (Rotterdam - Feijenoord / Katendrecht) en gaat via het Deliplein naar de aanlegsteiger van het SS Rotterdam. Hiervandaan vertrekt de Aqualiner naar de overkant van rivier de Nieuwe Maas. De Aqualiner legt aan nabij de noordzijde van de Erasmusbrug. Daar heeft u even de tijd om de buurt te verkennen of een drankje of korte lunch te nuttigen.


De sportievelingen gaan vervolgens via de Erasmusbrug terug naar Katendrecht. Mocht dit voor u te zwaar zijn dan neemt u de Aqualiner terug naar JumpWear voor slechts 1 euro.


Geschikt voor:

- Volwassenen
- Sportievelingen / Minder sportievelingen

- Groepen / gezinnen

- Kleine kinderen

 

 

Let Op: Het dragen sokken tijdens het Kangoo Jumpen is verplicht ivm hygiëne

 

Routekaart:

Totale lengte van de route is 2,5 km (enkele afstand, inclusief vaarroute)

Routekaart Aquatour

 


Wilt u reserveren?  

Neem dan contact op via de telefoon 010 – 842 37 05 (ook buiten de openingstijden).


Of vul hier het aanvraagformulier in of mail ons naar reserveer@jumpwear.nl (met uw naam en telefoonnummer)