VVV Cadeaubon

 

Bij JumpWear kunt u uw VVV Cadeaubon inwisselen voor korting op uw aankoop. Ideaal mocht u zich afvragen wat te doen met de bonnen.

 

Het inwisselen van hiervan kan op de volgende manieren:

  • Bij een aankoop in onze fysieke winkel in Rotterdam
  • Bij een online aankoop in onze webshop

 

Aankoop in onze winkel in Rotterdam

De VVV kadobon kan bij een aankoop in onze winkel direct verzilverd worden zodat het bedrag van de VVV kadobon (of meerdere bonnen) in mindering gebracht zal worden op het aankoopbedrag. Wilt u VVV bonnen inwisselen in onze winkel? U kunt dat ter plaatse doen en hoeft niet vooraf contact met ons op te nemen. Wel dienen de VVV bonnen aan de voorwaarden te voldoen. Klik hier om naar de voorwaarden te gaan voor de VVV cadeaubonnen.

 

Aankoop online in onze webshop

Bij een onlineaankoop vragen wij u om vooraf even contact op te nemen met ons over de procedure voor het inwisselen van de VVV kadobon. In het kort zult u de VVV bon (of meerdere bonnen) per post naar ons opsturen. Na ontvangst en acceptatie zullen wij in overleg met u een speciale kortingscode aanmaken in ons systeem waarna u uw order kunt plaatsen en het bedrag van de VVV cadeaubonnen te samen in mindering gebracht zal worden op het totaal bedrag.

 

Voorwaarden

  • De VVV kadobonnen dienen te voldoen aan de door de VVV gestelde voorwaarden
  • Mocht de waarde van de kado bonnen hoger zijn dan het orderbedrag dan geven wij geen geld terug voor het restbedrag
  • Het per post toesturen van VVV kadobonnen zal op eigen risico van de klant geschieden. Een mogelijkheid is het aangetekend versturen. De kosten voor het versturen is voor rekening van de klant.

 

Klik op VVV cadeaubon voor alle informatie over deze bon.