Daghuur Kangoo jUmps

Daghuur van de Kangoo Jumps thuis of in Rotterdam  


Zin om de Kangoo Jumpen een dag lang te huren voor u zelf of meerdere personen?

 

Dan bieden wij de mogelijkheid om deze of in Rotterdam te komen of dat wij de schoenen naar u thuis opsturen.

Wel zo handig en kunt u jumpen op momenten dat het u zelf uitkomt en dit geeft tevens de kans voor u om de schoenen uitgebreid te kunnen ervaren.

 

Hieronder de twee mogelijkheden

- Daghuur in Rotterdam

- Daghuur bij u thuis

 


Daghuur in Rotterdam

Daghuur in Rotterdam 

 

Hoe werkt het?
U neemt vooraf contact met ons op om af te stemmen of de gewenste schoenen beschikbaar zijn op het moment dat u ze wilt huren. Vervolgens gaat u naar onze winkel gelegen aan de Delistraat 24b in Rotterdam om de schoenen te passen en op te halen. In Rotterdam is de regel: huren voor 1 dag wat betekend dat halen en terugbrengen moet plaats vinden tijdens de openingstijden van de dag van het huren.

 

Kosten:

Per paar Kangoo Jumps schoenen vragen wij 20 euro per (huur) dag.

Als onderpand of borg vragen wij 100 euro te voldoen per PIN in onze winkel (te samen met de huur te voldoen vooraf). Het borg bedrag ontvangt u retour op uw rekening via een overboeking per ABN AMRO Bank nadat de schoenen in correcte staat retour zijn ontvangen. Bij schade aan de schoenen door oneigenlijk gebruik zal de schade verrekend worden met de borg.

 

Wanneer?

Daghuur van Kangoo Jumps schoenen is mogelijk gedurende de openingstijden van de winkel. In principe zijn wij 7 dagen in de week geopend. In het laag seizoen of winter seizoen kan dit afwijken. Raadpleeg daarom onze site voor de actuele openingstijden of neem eventjes contact met ons op.

 

 


Daghuur bij u thuis

Dahuur bij u thuis

 

Hoe werkt het?
In principe huurt u de Kangoo Jumps voor 1 dag, maar u krijgt ze 1 dag eerder opgestuurd en u moet ze een dag later per post terug sturen naar ons per DHL. In totaal kunt u de Kangoo Jumps dus 3 dagen uitproberen

 

Kosten:

30 euro per aanvraag.*

Slechts 10 euro per dag dus!

*Dit bedrag is exclusief 5 euro verzendkosten en de 100 euro borg die wij per paar Kangoo Jumps schoenen vragen.

 

Wanneer?

In verband met de post alleen mogelijk te huren op de dinsdag tot en met donderdag.
Het zelf ophalen of terugbrengen van de schoenen is uiteraard geen probleem. Neem altijd vooraf eventjes contact met ons op over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. 

 

 

Stappenplan daghuur bij u thuis

 

Stap 1 - Reserveren + bevestiging:
U neemt met ons contact op en maakt uw reservering bekend op welke dag van de week u wilt Kangoo Jumpen. (dinsdag, woensdag of donderdag) Wij nemen de dinsdag als voorbeeld hieronder.

 

Nadat u de reservering heeft doorgegeven met uw gegevens krijgt u daarvan van ons per email een bevesting.

Stap 2 - Betaling + verzending:
In de bevestingsmail treft u een betaallink aan welke u kunt gebruiken om het afgesproken bedrag te voldoen met IDEAL. Wanneer deze is betaald versturen wij de Kangoo Jumps op naar u zodat deze aankomen 1 dag eerder dan dat u ze nodig heeft. Wanneer u bijvoorbeeld heeft gekozen voor de dinsdag krijgt u de Kangoo Jumps maandag thuis opgestuurd via DHL. Bij de verzending zit tevens een retourbon. Uiteraard kunt u ook de Kangoo Jumps bij ons in de winkel ophalen. Het aflevertijdstip is vooraf niet te vast te zetten.

 

Stap 3 - Ontvangst + Kangoo Jumpen:

U heeft de Kangoo Jumps als het goed is een dag eerder al in huis. Vanaf dat moment kunt u natuurlijk al gaan Kangoo Jumpen.

 

Stap 4 - Retourneren bij een DHL servicepoint:

Twee dagen later (in dit voorbeeld maandag ontvangen, dinsdag jumpen, woensdag retoureren) kunt u ze retourneren bij een DHL Servicepoint. De dichtsbijzijnde DHL servicepoint kunt u hier vinden http://locator.dpst.dhl.com . Bij de verzending hebben wij u een DHL retourbon meegeleverd, deze kunt u op de doos plakken en retourneren. De portokosten zijn al betaald. Uiteraard kunt u ook de Kangoo Jumps bij ons in de winkel komen retourneren.

 

Stap 5 - Ontvangst borg:

Wanneer wij de Kangoo Jumps hebben ontvangen, storten wij de eerst volgende maandag uw borg terug op uw bank. Wanneer u dit ontvangt is afhankelijk van uw eigen bank. Wij storten dit terug vanaf de ABN AMRO bank en is direct terug op uw bank te vinden en onder de voorwaarde dat de schoenen in dezelfde staat als verzonden ontvangen zijn in correct staat.

 

tip van JumpWear 

Tip van JumpWear:

Bij het Kangoo Jumpen is het beste om dikke / hoge sport sokken te dragen van goede kwaliteit. 

 


Wilt u reserveren?  

Neem dan contact op via de telefoon 010 – 842 37 05 (ook buiten de openingstijden).


Of vul hier het aanvraagformulier in of mail ons naar reserveer@jumpwear.nl (met uw naam en telefoonnummer)