Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.


 

knieBlessures & gewrichten

Hardlopen is één van de meeste blessure gevoelige sporten. Dit heeft te maken met de zogenaamde "zweeffase". Een moment waarbij beide voeten van de grond afkomen en het lichaam 3-4x het lichaamsgewicht moeten opvangen. Met de Kangoo Jumps reduceer je deze impact met 80%. Of je nou hardloopt of niet dit is dus altijd meer dan een normale (hardloop)schoen. Veilig hardlopen dus!

 

 Lees meer

 

 

 


 

gezondheid

Gezondheid

Kangoo Jumpen is een onderdeel van reboundtraining. Het versnellen, vertragen en zwaartekracht druk uitoefenen van deze training heeft invloed op onze cellen/lichaam. Je traint onder andere je spieren en verbetert je conditie.

 

 Lees meer

 

 

 

 

 

 


 

Balans, evenwicht Balans en evenwicht


De Kangoo Jump heeft twee halve manen. Door de brede zool is het niet moeilijk om op de Kangoo Jumps te staan. De Kangoo Jumps corrigeren je houding en centreren het lichaam op een natuurlijke wijze.

 

 Lees meer

 

 

 

 

 Fit Uithoudingsvermogen

Met de Kangoo Jumps verbrand je 30-50% meer calorieën. Sommige merken dit in het begin dat het meer vermoeiend is, terwijl andere hier niks van merken. Het werkt gedeeltelijk psychologisch. De ervaring van springen staat gelijk aan blijdschap en vreugde, waardoor Kangoo Jumpen minder intensief wordt bevonden. In ieder geval je uithoudingsvermogen wordt er beter op en dat telt!

 

 Lees meer

 

 

 


 

afvallen

 Afvallen

Met de Kangoo Jumps is het leuk en makkelijk afvallen. Door het veersysteem verbrandt je  30-50% meer calorieën ten opzichte van hardlopen. 

 Lees meer