Over ons

 

JumpWear in 1 zin 

JumpWear is een bijzondere hardloopwinkel in het verkopen en verhuren van Kangoo Jumps, hardloopkleding, wielrenkleding, hardloopaccessoires en allerlei overige sport en spel artikelen.

 

Over JumpWear

Met ons assortiment zijn wij in Nederland de grootste webwinkel gespecialiseerd in de Kangoo Jumps en beschikken over geruime ervaring met dit product. Sinds juni 2012 hebben wij de eerste fysieke winkel geopend (in Rotterdam) waar wij de kangoo jumps zowel verkopen en verhuren. Wij zijn dus de enigste winkel in Nederland waar je ze in de winkel kunt passen, uitproberen, kopen en/of huren. Zowel in de winkel als telefonisch kunnen wij u goed adviseren mocht u vragen hebben. Neem gerust contact op met ons wij zijn makkelijk te bereiken.
In 2018 zijn we verhuist van Katendrecht naar het Centrum

 

Werkgebied van JumpWear

Wij zijn gevestigd in Rotterdam centrum. Dit tussen de Coolsingel en Erasmusbrug. Het is zowel met de auto als OV makkelijk te bereiken.

In deze omgeving hebben wij verschillende tourroutes voor bij het verhuren. Het begint al leuk met een stukje van het Maritiem museum waar je grote obstakels van de (oude) haven ziet. 

Daarnaast verkopen/verhuren wij ook in geheel Nederland. Vaak voor kinderen (kinderfeestjes / verjaardagen), bedrijven (bedrijfsuitje), maar ook voor de (kleinere) groepen die ze een keer willen proberen. Neem gerust contact op met ons voor de mogelijkheden.

 

Waarom JumpWear ?

Aangezien 20 tot 35% van de hardlopers volgens de statistieken last gaat krijgen van blessures, welke vaak ook blijvend zijn, vinden wij dit een zorgelijk hoog percentage. Wij richten ons daarom voornamelijk op de hardlooppreventie om zo blessures te voorkomen. De Kangoo Jumps reduceren de impact op de gewrichten tot bijna 80% en kan hiermee blessures voorkomen. Ook hebben wij ervaringen uit de praktijk met verschillende hardlopers welke door blessures niet meer hun favoriete sport konden uitoefenen. Na het proberen van de Kangoo Jumps konden ze dat weer wel. Kom gerust het product een keer huren of proberen in onze winkel te Rotterdam. U zult verrast zijn.

 
Wat kan JumpWear voor u betekenen ?

De afgelopen tijd hebben wij behoorlijk veel ervaring opgedaan met de Kangoo Jumps en kunnen wij u goed adviseren over onze producten.

 

Wat kunnen wij onder andere voor u betekenen:  

- Bedrijfsuitjes / Bedrijfsuitstapjes

- Arrangementen / Uitjes

- Feestjes

- Programma voor scholen

- Blessure preventie en Revalidatie

- Aerobics / Sportscholen

- Etc

 

Voor andere activiteiten staan wij uiteraard open, neem gerust contact met ons op.

Daarnaast hebben wij ook verschillende ''pakken'' om een evenement net dat wat extra's te geven. Onder andere de Paashaas, kangoeroe en kikker. Leuk voor een vrijgezellen uitstapje bijvoorbeeld.

 

Geschiedenis

JumpWear is opgestart in 2011 en richtte zich in het begin alleen het verkopen van de Kangoo Jumps via internet. Het begin was een lastige start mede omdat vaak het product als duur of gevaarlijk  gezien wordt. De oorzaak komt door onbekendheid van het product. Het ziet er dan misschien wel 'gevaarlijk' uit maar dat is het niet. Iedereen kan het binnen een minuut leren. In de loop der tijd zijn we ons steeds meer gaan richten op het uit laten proberen van de Kangoo Jumps en hebben daarvoor onze shop geopend in Rotterdam.

Inmiddels hebben wij ons assortiment verder uitgebreid met naast onze Kangoo Jumps ook de verkoop van hardloop en sport gerelateerde artikelen.

 

Bezoek gerust onze winkel of kijk verder rond op onze website JumpWear.nl