Hardloopblessure?

Knie pijn

 

Gratis hulp bij knie pijn


Heeft u last van u knieen? Niks is zo vervelend om hele tijd te moeten rond lopen met klachten. De Zwitserse Denis Naville bedacht een schoen om de impact op de knieen zoveel mogelijk te reduceren. De Kangoo Jumps! Deze schoen reduceert 80% van de impact op je knieen. Waardoor het product werd toegepast in de fysiotherapie. 

 

Inmiddels wordt de schoen gebruikt voor blessure preventie maar ook voor revalidatie.

Een groot gedeelte van de hardlopers die niet meer konden hardlopen vanwege hun blessure, die de Kangoo Jumps hebben geprobeerd kunnen nu moeiteloos weer hardlopen. Het resultaat is onvoorstelbaar!

 

Het is inderdaad niet te geloven.
En daarom mogen mensen met knie blessures of klachten de Kangoo Jumps een gratis komen proberen! Want wij willen ook graag dat u weer kunt lopen zonder te veel pijn! 

Janneke
Ik heb 2 jaar geleden mijn knie gebroken, knie- en kruisbanden gescheurd (zwaar knietrauma). Voor het ongeluk liep ik 2 * per week hard (12 km en 20 km). Na het ongeluk kon dat niet meer (pijn). Nu heb ik kangoo jumps gekocht en loop ik pijnvrij!

Gerda Elshof
Al jaren zocht ik iets van sport, maar dat viel niet mee door mijn knieen, Deze zijn vroegtijdig versleten tgv chemokuren. Met de Kangoos kan ik echter lekker rennen zonder last van mijn knieen te hebben. Zo kan ik mijn conditie weer opbouwen. Kan het iedereen aanraden.

Meer informatie?
Spreek 1 van onze collega's aan in de chat.

Bezoek onze winkel of neem contact met ons op