klantenservice jumpwear

Contact Pagina

 

Bereikbaarheid

De medewerkers van JumpWear zijn op verschillende manieren bereikbaar. Zo kunt u ons bereiken via de telefoon, email, via de chat van onze site of in onze tijdens openingstijden in onze fysieke winkel te Rotterdam. Zo is er op elk moment wel een manier om ons te kunnen bereiken om u zo snel te kunnen helpen.

Op deze pagina vindt u de informatie over hoe u ons kunt bereiken.

 


  

Via de Telefoon

Zoals een vaak gehoorde uitspraak is een beller vaak sneller dus in het geval u uw vraag snel beantwoord wilt hebben kunt u ons bellen.

Ons telefoonnummer is gedurende 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 23:00. Uiteraard kan het voorkomen dat u geen gehoor krijgt. Dit kan door een storing, dat al onze medewerkers bezig zijn of door een andere oorzaak. Wij vragen u in dat geval vriendelijk om bij geen gehoor het op een later tijdstip nog een keer te proberen of anders een email te sturen naar ons.

 

Telefoonnummer: 010 8423 705 (dagelijks van 09:00 tot 23:00)

telefoonnummer jumpwear 


  

Via de Email

Ons algemeen emailadres is: mailto:info@jumpwear.nl

Wij streven ernaar om uw email binnen 1 werkdag te beantwoorden. Mocht u na 1 werkdag geen bericht ontvangen hebben verstuur uw bericht dan nogmaals naar ons of neem contact op via de telefoon of chat.

stuur een email naar jumpwear

 


 

 


  

Winkel / Bezoekadres

 

JumpWear heeft een fysiek winkel- / bezoekadres naast de webshop.

In onze winkel bieden wij een deel aan van ons assortiment en hebben dus niet ons geheel assortiment in onze winkel liggen. Mocht u een bepaald artikel in onze winkel bekijken of kopen vragen wij u vriendelijk om eerst even contact op te nemen met ons.

Onze winkel kent ruime openingstijden en is in principe 7 dagen per week geopend. Buiten de normale openingstijden zijn wij ook open op afspraak. Mocht het u beter uit komen in de avonduren? Geen probleem, dat kan op afspraak.

In de omgeving van onze winkel kan er geparkeerd (betaald) worden. Zelf raden wij u aan bij de Erasmusbrug Parkeergarage te parkeren. De kosten zijn €2.00 per uur.

Direct voor de winkel zelf is een laad- en losgebied en daar mag u maar voor een korte tijd parkeren. Tijdens het weekend kan het in de buurt wat drukker zijn in de buurt hou daar rekening mee. 

 

Adresgegevens:

JumpWear Shop

Schiedamsedijk 57A-58A

3011 EG  Rotterdam

 

jumpwear adres 

Klik op de plattegrond om naar Google maps te gaan en een routebeschrijving op te vragen via Google Maps. Zo kunt u eenvoudig de route naar ons winkeladres bekijken. 

  


 

BTW / KVK Gegevens

BTW nummer : NL204819568B01

KVK nummer   : 53067681 (Rotterdam)