Kangoo jumps huren

  

19-Kangoo Jumps huren - Groepsfoto Erasmusbrug

 

Wilt u de Kangoo Jumps een keertje komen huren?

Dat kan bij ons! Het leukste uitje in Rotterdam.

 

Wij hebben een winkel aan de Delistraat in de wijk Rotterdam - Feijenoord. Gelegen aan het mooie Deliplein en vlakbij bekende locaties in Rotterdam als het SS Rotterdam, Hotel New York met terras aan het water en uiteraard de niet te missen Erasmusbrug. Kortom een mooie en ideale startlocatie om de schoenen te huren en deze te gaan ervaren.

 

Kangoo Jumpen is superleuk om te doen en is eenvoudig en veilig.

Ons motto: iedereen kan het van jong tot oud (8-80 jaar).

 

Hieronder de verschillende huurmogelijkheden die wij aanbieden vanuit ons winkeladres.

Omschrijving                           Eenheid      Prijs
Huren 1 paar Kangoo Jumps 1 uur 10 Euro
Huren 1 paar Kangoo Jumps 2 uur 15 Euro
Huren 1 paar Kangoo Jumps Dag (*) 20 Euro

 

(*) Afhalen / Terugbrengen dient binnen de openingstijden van die dag plaats te vinden.

 

Naast deze standaard huur mogelijkheden hebben wij ook nog combinatietickets met onder andere Splashtours, Funjet, Midgetgolf, Aqualiner. De combinatie mogelijkheden staan verderop beschreven op deze pagina.

 

Let Op: Het dragen sokken tijdens het Kangoo Jumpen is verplicht ivm hygiëne


 

Kangoo Jumps Tour - Erasmusbrug Walk

 

Tijdens de Erasmusbrug Walk op de Kangoo Jumps schoenen heeft u een prachtig uitzicht op Rotterdam. Bijna de gehele route gaat langs het water en tevens langs verschillende hoogtepunten van de stad.  

 

De route is eenvoudig te volgen en indien u het op prijs stelt krijgt u een plattegrond mee. Onderweg is er op verschillende plekken mogelijkheid om een korte pauze in te lassen, bijvoorbeeld bij Hotel New York of Grand Cafe Prachtig.

 

 

Ga door naar de meer gedetaileerde informatie pagina ''Erasmusbrug Walk''.

 


 

Kangoo Jumps route SS Rotterdam

 

De wat kortere en minder zware route naar de SS Rotterdam is vaak de keus van gezinnen met jonge kinderen. De route is eveneens bijna geheel langs het water. Bij het water heeft u zicht op het altijd dynamische scheepvaartverkeer op de rivier, de skyline en natuurlijk mooi uitzicht op de Erasmusbrug.

 

Langs het water is er voldoende ruimte om veilig jumpen. Het achterdek van de SS Rotterdam is gratis toegankelijk en is geschikt om een korte pauze te houden. Tevens kunt u hier een drankje kopen en even genieten van het uitzicht dat u heeft vanaf het mooiste 'terras' van Rotterdam.

 

 

Ga door naar de meer gedetaileerde informatie pagina 'SS Rotterdam Walk'.

 


 

Ga naar meer informatie Aquatour op Kangoo Jumps

 

Bij de Kangoo Jumps Aquatour is een overtocht met de Aqualiner inbegrepen. Vanuit onze winkellocatie aan het Deliplein gaat de route naar een klein park aan de rivier waar de aanlegsteiger voor de Aqualiner te vinden is. U krijgt een kaartje mee voor de boot om naar de overkant te varen.

 

Tijdens de overtocht kunt u de Kangoo Jumps schoenen aanhouden. Aan de overkant legt de Aqualiner aan nabij de voet van de Erasmusbrug waar een groot plein is waar u de buurt kunt verkennen of een korte pauze kunt houden bij Grand Cafe Prachtig.

 

Voor de terugroute neemt u wederom de Aqualiner terug naar Katendrecht.

 

 

Ga door naar de meer gedetaileerde informatie pagina Kangoo Jumps Aquatour.

 


 

Kangoo Jumps combinatie met bootovertocht

 

Deze combinatie van Kangoo Jumps te samen met een Aqualiner bootovertocht naar de andere kant van de rivier 'Nieuw Maas' en een bezoek aan het achterdek van de SS Rotterdam op Katendrecht is geschikt voor het hele gezin, kleine en grote groepen of de individuele huurder.

 

Elke deelnemer krijgt een kaartje mee voor de Aqualiner, dit kaartje is een retourticket en de hele dag geldig. De route start in onze winkel op Katendrecht vanwaar u naar de aanlegsteiger "Katendrecht" gaat waar u de Aqualiner neemt om naar de andere kant van de rivier te gaan.

 

Daar heeft u eventjes de tijd om de boel te gaan verkennen alvorens u de Aqualiner terug neemt naar Katendrecht. Vandaar gaat de route verder naar de SS Rotterdam waar u een bezoek kunt brengen op het achterdek van het schip.

 

Op het achterdek kunt u onder het genot van een drankje genieten van het mooie uitzicht dat u daar heeft over geheel Rotterdam.

 

 

Ga door naar de meer gedetaileerde informatie pagina Kangoo Jumps Combitour.

 Kangoo Jumps daghuur in Rotterdam

 

Wij bieden ook de de mogelijkheid om de Kangoo Jumps voor een dag te komen huren. Met deze optie kunt u de Kangoo Jumps een dag lang thuis gebruiken in uw eigen vertrouwde omgeving. 

 

Voor als u niet in de gelegenheid bent om de Kangoo Jumps voor 1 dag in onze winkel te komen huren is het ook mogelijk om dat wij deze naar u versturen met de post, u ze thuis kunt gebruiken.

 

Voor de mogelijkheden en voorwaarden kunt u het beste vooraf contact met ons opnemen via de email of telefoon.

 

 

Ga door naar de meer gedetaileerde informatie pagina Kangoo Jumps Daghuur.

 


 

Kangoo jumpen op locatie 

Uiteraard kunnen wij ook het Kangoo Jumpen bij u thuis of in de beurt of andere locatie mogelijk maken. In verband met het vervoer en de planning is dit mogelijk vanaf 10 deelnemers voor een starttarief van 150 euro all in voor 1 uur. Voor dit bedrag komen wij bij u op locatie met 10 paar schoenen.

 

Bij u op locatie geven wij dan een korte uitleg over de schoenen, hoe deze aan te trekken en waar op te letten. Hierna kunt u zelfstandig met de deelnemers een uur lang de Kangoo Jumps schoenen gebruiken.

 

Het huren op locatie is mogelijk in geheel Nederland. Voor de waddeneilanden is een toeslag van toepassing in verband met de overtocht per boot.

 

 

Ga door naar de meer gedetaileerde informatie pagina Kangoo Jumps huren op locatie.

 


 Combinatieticket met Splashtours

 

Combinatieticket Kangoo Jumpen en de Splashbus van Splashtours is een combinatie voor diegene die van avontuur houdt.

 

De tour start vanuit ons pand aan de Delistraat aan de zuidkant van de Erasmusbrug. Daar kunnen de Kangoo Jumps schoenen aangetrokken worden. Vervolgens gaat de route via de Erasmusbrug, Willemskade richting het park bij de Euromast. Aan de voet van de Euromast ligt de Parkhaven alwaar opgestapt kan worden in de Splashbus. De tour met de splashbus duurt ongeveer 45 minuten in totaal en het laatste deel gaat de bus te water en vaart deze een rondje door de rivier. Nadat de Splashbus terug is op de startlocatie jumpt u terug naar ons pand.

 

 

Ga door naar de meer gedetaileerde informatie pagina Combinatie met Splashtours.

 


 

Midgetgolf combinatie met Kangoo Jumpen 

Midgetgolfen is een leuke activiteit voor kinderen maar niet te min ook voor volwassenen uiteraard.

 

Speciaal voor gezinnen en / of groepen bieden wij deze combinatie van het Kangoo Jumpen met Midgetgolfen in Rotterdam aan. Dit staat garant voor een leuke en sportieve middag onder elkaar. Beide activiteiten zijn een prima aanvulling op elkaar, het actieve Kangoo Jumpen van ons pand op Katendrecht naar de Midgetgolfbaan Parkhaven en het voltooiten van de 18 holes op de Kangoo Jumps schoenen.  

 

Het midgetgolfen is nog verder uit te breiden met BBQ, hapjes e.d. speciaal voor groepen. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

 

 

Ga door naar de meer gedetaileerde informatie pagina Combinatie met Midgetgolfen Parkhaven Rotterdam.

 


 

Funjet Rotterdam speedboot

 

Voor de adrenaline kick zoekers is de combinatie Kangoo Jumpen en de Funjet de perfecte combinatie. De funjet is een speedboot met een 650 pk motoren welke draaien op bioethanol. Dit zorgt voor een topsnelheid van 100 kilometer per uur. Met deze snelheid vliegt de boot over de nieuwe maas.

 

De startlocatie is de winkel van JumpWear aan het Deliplein in Rotterdam. Vandaar is het jumpen naar de vertreklocatie van de funjet. De tocht met de funjet duurt 20 minuten (pure adrenaline).

 

Het reserveren van deze combinatie verloopt via Zwarte Zwaan Events.

 

 

Ga door naar de meer gedetaileerde informatie pagina Combinatie met de Funjet speedboot.

 


 

Kangoo Jumps Kinderfeestje

 

Voor uw kinderen hebben wij een leuke en sportieve combinatie van een kinderfeest op basis van Kangoo Jumps springschoenen. Kinderen vinden dit erg leuk om te doen. Tijdens het kinderfeestje worden allerlei spellen gespeeld met de kinderen waarbij de Kangoo Jumps centraal staan. Zo zijn ze lekker in beweging.

 

Mogelijk bij onze winkel in Rotterdam op het Deliplein (autovrij en fietsvrij) of op locatie bij u thuis. Afhankelijk van aantal deelnemers en locatie zijn er verschillende tarieven.

 

 

Ga door naar de meer gedetaileerde informatie pagina Combinatie Kangoo Jumpen kinderfeestje.

 


Nog niet helemaal overtuigd?
Lees hier de reviews