Kangoo jumps huren

  

19-Kangoo Jumps huren - Groepsfoto Erasmusbrug

 

Wilt u de Kangoo Jumps een keertje komen huren?

Dat kan bij ons! Het leukste uitje in Rotterdam.

 

Wij hebben een winkel aan de Schiedamsedijk 58A in Rotterdam. Dit tussen de Coolsingel en de Erasmusbrug. De locatie is zowel makkelijk met de auto als het OV te bereiken in het centrum. Een makkelijke centrale plek om de leukste stukjes van Rotterdam te ontdekken. Het museumpark, de Euromast, de Erasmusbrug, de Willemsbrug, Noordeiland, langs de Maas en Katendrecht.

 

Kangoo Jumpen is superleuk om te doen en is eenvoudig en veilig.

Ons motto: iedereen kan het van jong tot oud (8-80 jaar).

 

Hieronder de verschillende huurmogelijkheden die wij aanbieden vanuit ons winkeladres.

Omschrijving                           Eenheid      Prijs
Huren 1 paar Kangoo Jumps 1 uur 10 Euro
Huren 1 paar Kangoo Jumps 2 uur 15 Euro
Huren 1 paar Kangoo Jumps Dag (*) 20 Euro

 

(*) Afhalen / Terugbrengen dient binnen de openingstijden van die dag plaats te vinden.

 

Naast deze standaard huur mogelijkheden hebben wij ook nog combinatietickets met onder andere Midgetgolf, Waterbus, Watertaxi, step en fietsverhuur. De combinatie mogelijkheden staan verderop beschreven op deze pagina.

 

Let Op: Het dragen sokken tijdens het Kangoo Jumpen is verplicht ivm hygiëne


 

 

 Kangoo Jumps daghuur in Rotterdam

 

Wij bieden ook de de mogelijkheid om de Kangoo Jumps voor een dag te komen huren. Met deze optie kunt u de Kangoo Jumps een dag lang thuis gebruiken in uw eigen vertrouwde omgeving. 

 

Voor als u niet in de gelegenheid bent om de Kangoo Jumps voor 1 dag in onze winkel te komen huren is het ook mogelijk om dat wij deze naar u versturen met de post, u ze thuis kunt gebruiken.

 

Voor de mogelijkheden en voorwaarden kunt u het beste vooraf contact met ons opnemen via de email of telefoon.

 

 

Ga door naar de meer gedetaileerde informatie pagina Kangoo Jumps Daghuur.

 


 

Kangoo jumpen op locatie 

Uiteraard kunnen wij ook het Kangoo Jumpen bij u thuis of in de beurt of andere locatie mogelijk maken. In verband met het vervoer en de planning is dit mogelijk vanaf 10 deelnemers voor een starttarief van 150 euro all in voor 1 uur. Voor dit bedrag komen wij bij u op locatie met 10 paar schoenen.

 

Bij u op locatie geven wij dan een korte uitleg over de schoenen, hoe deze aan te trekken en waar op te letten. Hierna kunt u zelfstandig met de deelnemers een uur lang de Kangoo Jumps schoenen gebruiken.

 

Het huren op locatie is mogelijk in geheel Nederland. Voor de waddeneilanden is een toeslag van toepassing in verband met de overtocht per boot.

 

 

Ga door naar de meer gedetaileerde informatie pagina Kangoo Jumps huren op locatie.

 

 


 

Midgetgolf combinatie met Kangoo Jumpen 

*De startlocatie is gewijzigd naar Schiedamsedijk 58A
Midgetgolfen is een leuke activiteit voor kinderen maar niet te min ook voor volwassenen uiteraard.

 

Speciaal voor gezinnen en / of groepen bieden wij deze combinatie van het Kangoo Jumpen met Midgetgolfen in Rotterdam aan. Dit staat garant voor een leuke en sportieve middag onder elkaar. Beide activiteiten zijn een prima aanvulling op elkaar, het actieve Kangoo Jumpen van ons pand op Katendrecht naar de Midgetgolfbaan Parkhaven en het voltooiten van de 18 holes op de Kangoo Jumps schoenen.  

 

Het midgetgolfen is nog verder uit te breiden met BBQ, hapjes e.d. speciaal voor groepen. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

 

 

 

 


 

Kangoo Jumps Kinderfeestje

 

Voor uw kinderen hebben wij een leuke en sportieve combinatie van een kinderfeest op basis van Kangoo Jumps springschoenen. Kinderen vinden dit erg leuk om te doen. Tijdens het kinderfeestje worden allerlei spellen gespeeld met de kinderen waarbij de Kangoo Jumps centraal staan. Zo zijn ze lekker in beweging.

 

Bij regen hebben we ook 2 regenvrije gebieden waar we alsnog terecht kunnen. Dit bv onder de Erasmusbrug. Afhankelijk van aantal deelnemers en locatie zijn er verschillende tarieven.

 

 

Ga door naar de meer gedetaileerde informatie pagina Combinatie Kangoo Jumpen kinderfeestje.

 


Nog niet helemaal overtuigd?
Lees hier de reviews