faq

 

 

Staat uw vraag er niet bij?

Laat dan hier een bericht achter

 

V: Ik krijg de schoen niet dicht.

A: De Kangoo Jumps hoeven niet heel strak aangetrokken worden. Indien je de klepjes niet dicht krijgt, maak de bandjes wat losser en klap deze dicht totdat je een klik hoort. Forceer de klepjes niet, hierdoor kunnen ze stuk gaan! Door het brede oppervlak van de schoen zal je niet snel door je enkels kunnen gaan. Dit in tegenstelling tot schaatsen/skeelers

 

V: Kan ik de schoenen wassen?

A: Het is mogelijk om de binnenschoen eruit te halen en deze te wassen.

 

V: In welke omstandigheden kan ik de Kangoo Jumps gebruiken? ( regen, sneeuw, zon, grind, asfalt)
A: De Kangoo Jumps kunnen in bijna alle weersomstandigheden worden gebruikt. Zelfs in de sneeuw, zie http://www.youtube.com/watch?v=dFnCilnliwE. De Kangoo Jumps mogen dus ook buiten gebruikt worden en zelfs op asfalt.

 

V: Is het moeilijk om op de Kangoo Jumps te lopen/jumpen?
A: De Kangoo Jumps zijn eigenlijk net schoenen. Iedereen kan er op lopen/jumpen. Door de brede oppervlakte van de zool kun je er vrij stabiel op staan ten opzichte van een schaats/skeeler. Een vraag die wij altijd stellen bij mensen die twijfelen of ze het kunnen is: Kan je fietsen? Als je die vraag met een ja kunt beantwoorden, zou je ook kunnen Kangoo Jumpen.

 

V: Hoe lang gaan de Kangoo Jumps mee?
A: Afhankelijk van het gebruik gaan de Kangoo Jumps net zo lang mee als normale schoenen zo niet veel langer. Onderdelen die kunnen slijten (o.a. zolen/veren) kunnen eventueel vervangen worden. 

 

V: Hoe hoog kun je met de Kangoo Jumps springen?

A: Afhankelijk van je zelf kunt, is het mogelijk om meer dan 1m hoog te springen. Echter worden de schoenen vooral gebruikt bij het wandelen, joggen, hardlopen, aerobics voor het rebound effect. Dus niet zozeer om hoog te springen.

 

V: Wat is mijn schoenmaat?

A: De Kangoo Jumps zijn verkrijgbaar in 5 maten. XS, S, M, L en XL.

Dit zijn de maten 32 tot 48. Voor kinderen zijn er speciale kinderschoenen maat 32 tot 39.

 

V: Mag ik de Kangoo Jumps gebruiken als ik last heb van mijn knieën/enkels/gewrichten?
A: De Kangoo Jumps reduceren 80% van het gewicht op je knieen en enkels. Voor mensen met een lichte blessure is het dus mogelijk om te gaan hardlopen met de Kangoo Jumps. Vraag eventueel voor meer informatie bij uw eigen fysiotherapeut.

 

V: Is het veilig voor kinderen?

A: De Kangoo Jumps zijn geschikt voor kinderen die ouder zijn dan 5 en een schoenmaat die groter is dan 35. De Kangoo Jumps zijn veiliger ten opzichte van een schaats of skeeler vanwege het brede oppervlak van de zool.

 

V: Kan ik ergens de Kangoo Jumps passen?
A: Ja dat is mogelijk, bij ons in Rotterdam. Zie onze contact pagina en openingstijden.

 

V: Kan ik ruilen?

A: Ja, indien u een verkeerde maat heeft kunt u de Kangoo Jumps ook ruilen. Ruilen is gratis. Indien u van de aankoop afziet, zijn de retourkosten voor uw eigen rekening.

 

V: Hoe kan ik de Kangoo Jumps kopen/ Wat zijn de betalingsmogelijkheden?
A: Momenteel is het mogelijk via Ideal, Paypal, Klarna en bankoverschrijving te betalen. Met bankoverschrijving ­is het eventueel mogelijk dat dit enkele dagen langer duurt ivm de transactie van uw bank.

 

V: Hoelang duurt de verzending?

A: De Kangoo Jumps worden op werkdagen verzonden door DHL. Zij streven er naar om binnen 1 werkdag dit naar u te verzenden. Het komt soms voor dat het iets langer duurt.

 

V: Wat is de garantie van de Kangoo Jumps?
A: Op de Kangoo Jumps zit 1 jaar garantie, op de slijtage onderdelen zijn 3 maanden garantie.

 

V: Waar kan ik in de buurt Kangoo Jumps lessen volgen? / Waar kan ik Kangoo Jumpen?

A: Indien u een groep van 10 heeft kunnen wij langskomen voor een bootcamp les. Bij minder is ook mogelijk, maar dan betaald u voor meer.V: Ik wil als sportschool/sportinstructeur Kangoo Jumps lessen geven, wat zijn de mogelijkheden?

A: Bel of mail voor meer informatie.
Tel: 010 - 8423 705 / Mail: info@jumpwear.nl

 

Staat uw vraag er niet bij?
Laat dan hier een bericht achter