Zemen voor bij het Wielrennen van Rogelli

Rogelli wielrenkleding

Introductie Rogelli

Het Nederlandse merk Rogelli is opgericht door de befaamde wielrenner Rini Wagtmans in 1980. Rogelli is van oorspring gestart als sportkleding voor met name de wielersport maar is inmiddels doorgegroeit naar fitness en de running sport. Door de eigen ervaringen opgedaan tijdens de sportcarriere staat de sporter centraal bij de kledinglijnen van Rogelli.

 

Kies de juiste zeem

Rogelli heeft in haar assortiment verschillende uitvoeringen zemen voor wielrenbibs. Afhankelijk van het model wielren bibtight, bibshort, short of tight is er een bepaald type zeem inbegrepen bij de levering.

Elk type zeem heeft zijn unieke kenmerken en is geschikt voor gebruik op de korte, de middellange of de lange afstand. Kies het model bib of short dan ook zorgvuldig en deels ook op basis van de inbegrepen zeem voor de afstand die u gemiddeld fietst. Zo zult u lang plezier beleven van uw aankoop.

Meer details over de zemen kunt u hieronder vinden gesorteerd op type zeem:

- HD Ergonomic Carbon

- Gavia Gel en Gavia

- HP05, HP04 en HP03 

 

 

 

 

HD ERGONOMIC CARBON ZEEM - Voor de lange afstand (Heren)

 HD Ergonomic Carbon zeem

De HD Ergonomic Carbon zeem is geschikt voor heren bij het wielrennen op de lange afstand voor een periode van meer dan 5 uur. Uniek aan de zeem is de dichtheid van de dunne bodem van 65 kilogram per m3 bij een dikte van maar 3 mm. De zeem biedt een uitstekende bewegingsvrijheid, een uitzonderlijke elasticiteit en voorkomt schaaf/schuur wonden als gevolg van een overmatige en te grote buitenrand. De bodem is gemaakt van geperforeerde stof om het ademende vermogen maar ook de elasticiteit te verbeteren. Hierdoor onstaat er meer ventilatie in en door de zeem waardoor het gevoel van frisheid en comfort aanzienlijk verhoogd zal worden. De zeem is verder bedekt met een carbon ademende vezel stof die van nature een antibacteriele werking heeft. Het binnendeel van de zeem is gemaakt van geperforeerde rubber met een dichtheid van 120 kg per m3 bij een dikte van 8 mm. Dit geeft een uitstekende demping en bescherming. Er zijn ook gel inserts voorzien die trilling op zal vangen tijden het fietsen.

 

De zeem is wasbaar in de wasmachine op een lage temperatuur (30 graden) en heeft van nature een lange levensduur.

 


 

 

GAVIA GEL ZEEM - Voor de lange afstand (Heren)

Gavia GEL Zeem

De Gavia Gel zeem is geschikt voor heren bij het wielrennen op de lange afstand voor een periode van meer dan 5 uur. Uniek aan de zeem is de dichtheid van de dunne bodem van 65 kilogram per m3 bij een dikte van maar 3 mm. De zeem biedt een uitstekende bewegingsvrijheid, een goede elasticiteit en voorkomt mogelijke schaaf/schuur wonden als gevolg van een overmatige en te grote buitenrand. De bodem is gemaakt van geperforeerde stof om de elasticiteit te verbeteren. Hierdoor onstaat er meer ventilatie in en door de zeem waardoor het gevoel van frisheid en comfort aanzienlijk verhoogd zal worden. Het binnendeel van de zeem is gemaakt van geperforeerde rubber met een dichtheid van 120 kg per m3 bij een dikte van 8 mm. Dit geeft een uitstekende demping en bescherming. Er zijn ook gel inserts voorzien die trilling op zal vangen tijden het fietsen.

 

De zeem is wasbaar in de wasmachine op een lage temperatuur (30 graden) en heeft van nature een lange levensduur. 

 


 

 

GAVIA ZEEM - Voor de korte en middellange afstand (Heren)

Gavia GEL Zeem

De Gavia zeem is geschikt voor heren bij het wielrennen op de korte en de middellange afstand voor een periode van ongeveer 2 tot 3 uur. Bij deze zeem is de dichtheid van de dunne bodem ongeveer 65 kilogram per m3 bij een dikte van 3 mm. De zeem biedt een uitstekende bewegingsvrijheid, een goede elasticiteit en voorkomt mogelijke schaaf/schuur wonden als gevolg van een overmatige en te grote buitenrand. Het binnendeel van de zeem is gemaakt van geperforeerde rubber met een dichtheid van 65 kg per m3 bij een dikte van 8 mm. Dit geeft een uitstekende demping en bescherming.

 

De zeem is wasbaar in de wasmachine op een lage temperatuur (30 graden) en heeft van nature een lange levensduur. 

 


 

  

HP05 Zeem - Voor de middellange en lange afstand (Heren)

 HP05 zeem voor lange of middellangeafstand

De HP05 zeem is geschikt voor heren in de wielersport en voor de middellange en lange afstanden voor een periode van ongeveer 4 tot 5 uur. De zeem is opgebouwd uit meerdere lagen die als samenstel een thermoregulerende werking heeft voor een maximum aan draagcomfort. Het materiaal is van Coolmax en zorgt voor een uitstekende afvoer van transpiratievocht, goede vochtregulerende werking en een natuurlijke langdurige antibacteriele werking. De zeem heeft een anatomisch gevormd design speciaal voor mannen. Om de ademende werking en de elasticiteit te verbeteren heeft de zeem een bodem voorzien van perforatie gaten hierdoor ontstaat een verbertering in de ventilatie en gevoel van frisheid. De dikte van de zeem is op verschillende punten aangepast om bescherming te bieden op de drukpunten.

 

De zeem is wasbaar in de wasmachine op een lage temperatuur (30 graden) en heeft van nature een lange levensduur.

 


 

  

HP04 Zeem - Voor de middellange afstand (Heren)

 HP04 zeem voor wielrennen

De HP04 zeem is geschikt voor heren in de wielersport en voor de middellange afstand voor een periode van ongeveer 3 tot 4 uur. De zeem is opgebouwd uit meerdere lagen die als samenstel een thermoregulerende werking heeft voor een maximum aan draagcomfort. Het materiaal is van Coolmax en zorgt voor een uitstekende afvoer van transpiratievocht, goede vochtregulerende werking en een natuurlijke langdurige antibacteriele werking. De zeem heeft een anatomisch gevormd design speciaal voor mannen. De gel inserts reduceren trillingen tijdens het fietsen. De dikte van de zeem is op verschillende punten aangepast om bescherming te bieden op de drukpunten.

 

De zeem is wasbaar in de wasmachine op een lage temperatuur (30 graden) en heeft van nature een lange levensduur.

 


 

  

HP03 Zeem - Voor de korte en middellange afstand (Heren)

 HP03 zeem voor korte en middellange afstand

De HP03 zeem is geschikt voor heren in de wielersport en voor de korte en de middellange afstand voor een periode van ongeveer 2 tot 3 uur. De zeem is opgebouwd uit meerdere lagen die als samenstel een thermoregulerende werking heeft voor een maximum aan draagcomfort. Het materiaal is van Coolmax en zorgt voor een uitstekende afvoer van transpiratievocht, goede vochtregulerende werking en een natuurlijke langdurige antibacteriele werking. De zeem heeft een anatomisch gevormd design speciaal voor mannen. De dikte van de zeem is op verschillende punten aangepast om bescherming te bieden op de drukpunten.

 

De zeem is wasbaar in de wasmachine op een lage temperatuur (30 graden) en heeft van nature een lange levensduur.