erasmus mc bedrijfsuitje

Grote van groep: 40

De collega's van het kindergeneeskunde laboratorium Erasmus MC hebben gezamelijk een gezellige middag gehad door het huren van Kangoo Jumps in combinatie met Midgetgolfen in Rotterdam. 

 

De middag begon in het pand van JumpWear aan het Deliplein (Katendrecht) in Rotterdam alwaar de collega's zich hebben verzameld. Na korte uitleg over de Kangoo Jumps schoenen heeft een ieder de schoenen aangetrokken en samen Kangoo Jumpend naar de Aqualiner waterbus gegaan. Met de boot van Aqualiner de overtocht gemaakt naar St Jobs Haven en daar vandaan nog een stukje op de Jumps naar Midgetgolf Parkhaven gegaan. 

Het midgetgolfen op Kangoo Jumps geeft een extra leuke dimensie je staat net iets hoger dan normaal en je moet goed je balans houden en af en toe een balletje oprapen. Maar iedereen kon zonder problemen de 18 holes baan afleggen.

Nadat alle 18 holes van de Midgetgolf baan gedaan zijn is een deel van de groep wederom met de Aqualiner terug gegaan naar het pand van Jumpwear en een deel van de groep die iets meer uitdaging nodig had is op de Kangoo Jumps terug gegaan. Een wat langere en  intensievere route.

 

Foto's die genomen zijn tijdens de middag zijn te vinden op Flickr.com:

Info:

Klik op een foto om naar Flickr te gaan om een foto te downloaden of te delen met anderen