Catalogus

Geactiveerde filters:
Beschikbaar

Thermobroek

Wij hebben zowel dames als heren thermobroeken. Helaas voor kinderen nog niet. De kleinste maat is maat S. Een kind van 1,55m zou daar in passen. De grootste mannen maat hebben wij in XXL.

 

Onze thermo broeken zijn speciale sport thermobroeken. Denk aan bijvoorbeeld sporten als, hockey, hardlopen, paardrijden, roeien, jacht, voetbal, wielrennen, fietsen en wintersport. Ze zitten strak om het lichaam, zo zijn ze dus enorm geschikt om onder je eigen broek, rijbroek of fietsbroek aan te trekken

Waar moet ik op letten? Moet ik kiezen voor de beste of een goedkope?
Voordat u daar naar gaat kijken. Let op er zijn verschillen in winter en zomer thermobroeken. Deze delen wij nu in in lange en korte broeken.

Lange thermobroeken

Voor de koude maanden van het jaar is het dragen van een thermo broek onder uw trainingsbroek of tight onontbeerlijk om uw spieren op temperatuur te houden. Deze zijn geschikt voor in de winter.  Gemaakt van dikke viscose, elastan en polyester. Ze voelen zacht en warm aan. Vergelijkbaar als fleece materiaal.
Momenteel hebben we enkel voor dames een versie in het blauw.

Korte thermobroeken

Voor bij het sporten in de zomermaanden is een korte thermobroek erg handig. Dit om het zweet en transpiratievocht af te voeren. Zo voorkomt u schurende plekken op uw huid door een natte broek. De thermo onderbroek Active is zowel te gebruiken als sportbroek als onderbroek. Soms vragen mensen zich af "onderbroek onder thermobroek?" moet ik er iets onder aan?. Wanneer je bij het sporten veel zweet is het verstandig om geen onderbroek eronder te dragen. Indien u het gebruikt voor outdoor tijdens een bergwandeling is het wel erg fijn om een onderbroek aan te hebben.

 

Van de korte thermobroeken hebben wij enkel zwart verkrijgbaar. De lange thermobroeken hebben wij naast blauw ook wit.

 

Wanneer u ook een thermoshirt zoekt hebben wij daar ook de bijpassende versie voor.

Deze vindt u onder de catergorie thermoshirts.


Thermo Broek Er zijn geen producten in deze categorie.